Hvem er Marius Eriksen lurer du kanskje? Kort sagt så er jeg en entusiastisk og postitiv fyr som har en spennede og variert bakgrunn. Jeg vil vel også si at jeg er en ekte norsk viking. Det er i alle fall noe jeg føler meg som.

Vinner av Pizza NM i 2009.

Til daglig jobber jeg som prosjektleder med ansvar for fag, kvalitet og utvikling i JobLearn. Et firma som jobber med arbeidsmarkedstiltak for NAV.

Jeg er også en av Norges mestvinnende amatørkokker både innenfor vanlig fine dining, pizzabaking og grilling. Så ja, jeg liker å lage god mat.

Jeg elsker å hjelpe andre mennesker med å leve ut sine drømmer og mål. I tillegg så er jeg glad i eventyr. Det vil for meg si å utfordre meg selv utenfor komfortsonen. Du har sikkert hørt om begrepet «Bucket list» (på norsk kisteliste)? Det er de tingene du vil gjøre før du dør kort sagt. Og noen av mine ting er:

  • Lære å seile og å eie egen båt
  • Dykke med hvithai
  • Gå opp på toppen av Kilimanjaro (Afrikas høyeste fjell)
  • Finne den store kjærligheten

I denne bloggen vil du følge meg på det første punktet. Nemmelig veien fra å være landkrabbe til å bli en ekte seiler. Jeg ønsker gjerne tilbakemeldinger fra deg som leser dette. På den måten kan jeg bedre formidle det jeg vil.