I dag er det nasjonaldagen, 17. mai, og jeg har våknet som båteier for første gang i mitt liv. Det vil si jeg har den bare på papiret. Enn så lenge.

Det ble min drømmebåt! 😃👍🏻

En Jeanneau Sun Odyssey 42 DS. Jeg håper at dette kan bli et eksempel for andre det ute som har drømmer. Drømmer kan bli virkelighet. For 10 år siden trodde jeg aldri at dette skulle bli mulig. Men det er det!

Ingen drømmer er for små, ingen er for store.

Det viktige utgangspunktet her er jo at jeg startet med å selge leiligheten for å leve mer minimalistisk. Nå er ikke båten i seg selv et godt symbol på minimalisme. Men jeg har tenkt å ta med meg minst mulig av deg jeg eier og har videre. Det vil si at det meste i min leileighet er til salgs. Og resten skal inn i denne båten du ser under eller i en liten bod jeg vil leie. Her er annonsene til alt som selges på finn.no.

Båten er 42 fot lang og 413 cm bred. Så de som har fulgt meg vet at jeg bare kan ha en 400 cm båt på plass. Men på Vollen Marina er Morten svært fleksibel og sa at han fikser det hvis jeg finner en båt inntil 420 cm. Så nå har han fått beskjed og er forhåpentligvis i gang med å justere for meg. Super service hele veien der altså.

Vollen Marina – min nye hjemmebase

I tillegg har Vollen Marina nå fått Oslofjorden Dykkesenter på brygga. Som PADI Master Scuba Diver gleder jeg meg veldig til å bli kjent med de og ikke minst få gått igjennom utstyret mitt. Trenger en service etter å ha vært støvet bort litt i noen år.

Jeg gleder meg helt vilt til å overta den fredag 24. mai. Det blir nok en merkedag i mitt liv. En langvarig drøm om lære å seile og å eie en seilbåt blir virkelighet.

Gratulerer så mye med dagen Norge! 🇳🇴🎉

Hurra for 17. mai

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *